We´ll also be open in summer!

A partir de la darrera setmana de juny i durant el mes de juliol obrim la Summer School!

Una alternativa participativa, lúdica on es fomenten les activitats col·lectives, el treball en equip, jocs cooperatius i aprenentatge creatiu.

El projecte pretén que els xiquets i xiquetes coneguen, descobrisquen, investiguen, facen moltes preguntes i experimenten, amb un ventall inesgotable d’idees i de materials.

Durant aquest període l’alumnat  gaudirà del nostre centre sent partícip en diverses activitats relacionades amb l’art, l’esport, la tecnologia, la comunicació, temps d’esbarjo… desenvolupant la creativitat, el sentit crític, la iniciativa personal i la capacitat per aprendre a aprendre, planificar, prendre decisions i, sobretot, gaudir de l’estiu! Tot açò en mans d’un equip qualificat en Anglés.

Una oportunitat excel·lent per a conèixer nous amics i amigues i practicar l’Anglés d’una manera divertida en plena natura.

SUMMER SCHOOL 24' VERT

La inscripció es realitza on line. En aquest apartat podeu trobar l’enllaç al formulari on line que s’habilitarà cada any al llarg del període d’inscripció.

Inscripcions obertes fins al 27 de maig.

NOTA: Les inscripcions seran mínim de dues setmanes consecutives.

La SUMMER SCHOOL s’ofereix, tant a xiquets i xiquetes matriculades en La Comarcal, com a alumnat de fora de l’Escola.

Per a cada edició podreu consultar el llistat de preus segons el nombre de setmanes elegides. Així com els preus segons si es fa ús de serveis opcionals com el transport i Escola Matinera.

La Comarcal PREUS SUMMER 24

Les Activitats comencen a les 9.15 h i finalitzen a les 15.00 h.

El servei de menjador és un espai on l’alumnat comparteix taula i continua el seu procés d’aprenentatge d’hàbits, actituds i valors com el respecte i la tolerància envers els companys i les companyes, entre d’altres.

El nostre alumnat es troba en el moment més important del seu creixement i per això una dieta equilibrada és necessària.

El servei de menjador està inclòs en el preu de la SUMMER SCHOOL.

 

En l’apartat “Menjador” de la web podreu trobar tota la informació sobre el nostre menjador. Podeu accedir directament des de l’enllaç següent:

El servei de transport és opcional.

Com a orientació, pots consultar la informació de rutes i parades que tenim actives al llarg del curs actual, ací:

Les rutes, així com l’horari definitiu de les parades s’obtindran una vegada finalitze el període d’inscripció. En la SUMMER SCHOOL es realitzen unes rutes especials tenint en compte tot l’alumnat que sol·licite el servei de transport.

La Comarcal PREUS NO BUS SUMMER

Tenim servei d’escola matinera per als alumnes sense servei de transport, com a suplement opcional a les 8.15 h

Els grups son reduïts per tal d’aconseguir un ambient més proper i amb una atenció individualitzada. Els i les alumnes són agrupades per cicles.

La llengua vehicular és l’anglés.
No és necessari passar cap prova de nivell per accedir a la Summer School. Els xiquets i les xiquetes d’Infantil en diferents moments del dia reben indicacions per part de les monitores en valencià, la segona llengua vehicular.
A l’alumnat de primària durant tota la jornada els i les monitores es comunicaran amb ells i elles en anglés.

 

english

L’equip de monitors/es de Summer School any rere any preparen amb molta estima una sèrie d’activitats relacionades en una temàtica diferent, durant els últims anys l’alumnat que ha participat ha pogut gaudir i endinsar-se en el món de les olimpíades, la història del paper, artístic summer, the nature, Circus, Pirates of the world, una escola de cine, living the sea, SummArt,…
Els/les alumnes setmana a setmana participaran en nombrosos tallers, realitzaran representacions, jugaran amb l’aigua, nadaran, jugaran a l’hortet, s’introduiran les nostres costums i la nostra cultura a través de jocs i tallers com contes, cuina o expressió artística.

Comptem amb un equip de professionals amb experiència, part dels quals són nadius.

Cada any ens sorprenen amb l’ambientació de l’Escola, les activitats que realitzen amb els i les alumnes… Cada dia es dirigeixen a l’alumnat en anglés, per tal de potenciar que els xiquets i xiquetes estiguen en contacte amb aquest idioma durant tota la jornada.