
D’acord amb Bassedas, Huguet i Solé, entenem que des d’una perspectiva de col·laboració mútua que passa per la confiança i el coneixement, és possible assegurar que aquests dos contextos de desenvolupament tan importants en els primers anys de vida, faciliten el creixement harmònic dels infants.
L’experiència anomenada “Conta’m un conte”, consisteix en vindre a l’escola en grups de famílies i contar un conte, a més de facilitar el gust per la lectura i l’estima cap als llibres, afavorint actituds de respecte cap a les diferents interpretacions.
La diversitat de propostes han aportat riquesa i recursos diferents. S’ha establert un clima càlid, relacions de confiança i, a més a més, una relació afectiva recíproca entre xiquets, xiquetes, famílies i mestres en un projecte educatiu comú. A la Comarcal, la cooperació entre famílies i escola és una realitat.
Finalitzada l’experiència “Conta’m un conte”, les classes de Micos i Elefants, us deixem un recull de moments especials que han deixat empremta dins el vessant emocional dels xiquets i xiquetes, espectadors actius que han anat descobrint la riquesa del món dels contes i les seues possibilitats.
Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible!!