ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

COMARCAL-ART

Com s’ha de parlar d’art contemporani als xiquets i les xiquetes? com explicar l’art del Segle XX que de vegades nosaltres tampoc entenem?

L’art no és tan sols l’aspecte d’una obra, si no també idees i, sobretot, sentiments. L’art contemporani vol que obrim els ulls i vegem el món de manera diferent. El Taller convida a participar, mirar, explorar, poder sentir, gaudir i exterioritzar l’art. Els xiquets i les xiquetes treballen mitjançant emocions i és això mateix el que transmet l’art contemporani.

L’objectiu és explorar tècniques artístiques com a vies d’expressió i creació: dibuix, escultura i pintura i desenvolupament del pensament creatiu, divergent i crític per mitjà de l’educació artística.

Horari COMARCAL-ART

COMARCAL-ART

30€/mes

Curs: 1r, 2n i 3r de Primària
Horari: Dimecres 14:00 – 15:00h

Curs: 4t, 5é i 6é de Primària i Secundària
Horari: Dijous 14:00 – 15:00h

ESCACS

Amb el joc dels escacs es potencien habilitats i destreses de pensament bàsiques en el desenvolupament cognitiu dels xiquets i les xiquetes, com ara la motivació, l’atenció o la memòria. És un complement eficient del procés d’ensenyament i aprenentatge i té com a objectius bàsics:

  • Potenciar l’aprenentatge de destreses i habilitats basades en la creativitat i el raonament lògic.
  • Fomentar l’agilitat per a la resolució de problemes.
  • Afavorir les relacions interpersonals i grupals.

Els grups s’organitzaran per nivells.

 

Horari ESCACS

ESCACS

25€/mes

Curs: 1r – 2n de Primària
Horari: Dilluns i Divendres 13:30 – 14:15h

Curs: 3r – 4t de Primària
Horari: Dilluns i Divendres 14:15 – 15:00h

ARQUILECTURES

Des d’Arquilecturas acostem l’arquitectura als xiquets a través del joc, estimulant la seua capacitat espacial i perceptiva, fomentant la creativitat i l’actitud proactiva cap a l’entorn que ens envolta i potenciant una visió crítica sobre els espais.

Donem a conèixer als alumnes altres models de ciutat i inculquem el respecte cap a altres cultures i altres maneres d’habitar.

L’activitat ajuda a identificar i desenvolupar la intel·ligència visual-espacial,  afaveix la destresa i el domini de la motricitat fina i l’elaboració de plans i projectes per a complir objectius.

Horari ARQUILECTURES

ARQUILECTURES

30€/mes

Curs: 1r i 2n de Primària
Horari: Dijous  14:00h – 15:00h

Curs: 4t, 5é, 6é de Primària i l’ESO
Horari: Dimarts  14:00h – 15:00h

INICIACIÓ AL TEATRE

L’objectiu del taller en 4t de Primària és despertar les possibilitats d’expressió, seguretat personal, vocalització i imaginació de l’alumnat, perquè se n’adonen que les seues accions serveixen per a comunicar-se amb els altres. Tot això contribueix també a millorar-ne l’expressió oral i corporal, i l’autoestima. Mitjançant jocs i exercicis teatrals aconseguiran una base tècnica per a poder desenvolupar-se amb més seguretat tant dalt d’un escenari com en el dia a dia.

Horari INICIACIÓ AL TEATRE

INICIACIÓ AL TEATRE

30€/mes

Curs: 4t de Primària
Horari: Dimarts i Dijous 14:00 – 15:00h

GRUP DE TEATRE

L’objectiu del taller és despertar les possibilitats d’expressió, seguretat personal, vocalització i imaginació de l’alumnat, perquè se’n adonen que les seues accions serveixen per a comunicar-se amb els altres. Tot això contribueix també a millorar-ne l’expressió oral i corporal, i l’autoestima. Mitjançant jocs i exercicis teatrals aconseguiran una base tècnica per a poder desenvolupar-se amb més seguretat tant dalt d’un escenari com en el dia a dia.

Realitzaran representacions teatrals i participaran activament a la Nit d’Expressió.

Horari GRUP DE TEATRE

GRUP DE TEATRE

30€/mes

Curs: 5é, 6é de Primària i ESO
Horari: Dimecres i Divendres  14:00 – 15:00h

ROCK A LES AULES 3.0

A Rock a les aules 3.0 estrenem nova etapa amb aula nova: Aula Ovidi Montllor, ubicada a l’edifici de l’ESO, plena de guitarres elèctriques, bateries, pianos, baixos, amplificadors i tot el necessari per fer Rock&Roll i tenir l’experiència única de descobrir que tots/es formem part d’un grup de rock format bàsicament per gaudir, aprendre i crear.

Aquest any amb tot el material nou de l’Aula Ovidi Montllor podrem endinsar-nos més en l’experiència del rock, per a aquells/es que mai han tocat cap instrument i per a aquells/es que volen millorar els seus coneixements de música moderna.

Les sessions seran com a màxim de 12 alumnes. Al tercer trimestre es realitzarà una gravació d’un cd amb una cançó composta per cada grup i farem, com cada any, un concert per als companys/es de l’escola.

Horari ROCK A LES AULES 3.0

ROCK A LES AULES 3.0

30€/mes

Curs: 4t A de Primària
Horari: Dilluns 14:00 – 15:00h
Curs: 5é de Primària
Horari: Dijous 14:00 – 15:00h
Curs: 6é de Primària
Horari: Dimecres 14:00 – 15:00h
Curs: Secundària
Horari: Dimarts 14:00 – 15:00h

Cal tenir en compte que:

1. El termini per a inscriure’s mitjançant el formulari se us comunicarà per e-mail cadascun dels trimestres. Recomanem que us assegureu de l’activitat que desitgen realitzar els/les vostres fills/es, donat que la inscripció és, com a mínim, per a un trimestre complet.

2. L’alumnat inscrit, si no causa baixa, continuarà matriculat en els següents trimestres. No heu de tornar a reomplir el formulari.

3. L’horari de realització de les activitats està contemplat a la graella d’horari que se us facilita cada trimestre. Assegureu-vos de que les activitats que seleccioneu, en cas de ser més d’una, no es realitzen a la mateixa hora.

4. Per comunicar les baixes per al següent trimestre cal remetre un correu electrònic a extraescolars@lacomarcal.com.

5. Els rebuts es giraran trimestralment a novembre, febrer i maig.

6. Les activitats es realitzaran atenent al nombre mínim d’alumnes.