secretaria
HORARI

L’Horari d’Administració i Secretaria és de 9:00h fins les 18:00h en horari ininterromput.

En vacances de Nadal, Falles, Pasqua, i durant el mes d’agost no hi ha servei.

Durant el període de la Summer School l’horari d’Administració i Secretaria és de 9:00 a 16:00h. La darrera setmana de juliol de 9:00 fins les 14:00h

PERSONAL

En aquest espai us atendran:

Responsable d’Administració i Transport: Xavier Solaz xsolaz@lacomarcal.com

Responsable de Secretaria: Elinor Casany ecasany@lacomarcal.com

Auxiliars administratives:

Mabel Almela malmela@lacomarcal.com

Elena Torres etorres@lacomarcal.com

Auxiliar: Marian Ripollés

ASPECTES ORGANITZATIUS

TELÈFON

Donat que tot el professorat dedica la major part de l’horari a l’atenció de les classes, l’Escola recomana que la utilització del telèfon siga només per a qüestions imprevistes o extraordinàries i en l’horari que cada professor o professora facilite a les famílies a l’inici del curs escolar.

ENTRADES I EXIDES PUNTUAL DELS ALUMNES

En els casos puntuals en què els pares i mares necessiteu portar o recollir els/les vostres fills/es fora de l’horari habitual caldrà comunicar-ho a la Secretaria del Centre per tal d’enregistrar-ne l’entrada o l’eixida. L’alumnat no podrà absentar-se del Centre sense l’autorització adient.

REUNIÓ AMB LES FAMÍLIES

Al llarg del curs es realitzen Assembles de la Cooperativa i tres reunions generals coincidents amb l’acabament de les avaluacions.

Les reunions són sessions informatives per classes on es tracten temes relatius a la formació i l’aprenentatge de l’alumnat.

Per a facilitar una bona transmissió de la informació i evitar interrupcions, seria convenient que hi acudíreu sense els vostres fills/es a les assemblees i a les reunions trimestrals.